06-82084777 info@mindfulandhappy.nl
Bereikbaar op werkdagen: 09:00-17:00u Zaterdag: 09:00-13:00u

Kelly Schockman

Kelly

Zij ruilde haar mantelpakje en high heals in voor comfy jeans en boots. Van opgebrande Corporate Communication Manager in de Business-to-Business naar energieke Mindfulness trainer en Beweegexpert. Naast haar bevlogenheid om mensen te begeleiden, inspireren en motiveren hun leven positief om te buigen, heeft Kelly oog voor mens & organisatie, hun groeiproces en leven vanuit flow. Kelly is een optimistische levensgenieter en fervent wereldreiziger wiens interesse en verdieping uit gaan naar de wetenschappelijke onderbouwingen van eeuwenoude wijsheden uit de zgn spirituele wereld en het Aziatische werelddeel. Kelly vindt haar balans & energie zowel met hardloopschoenen aan in de duinen, als in meditatie of yin yoga houding op een yoga matje.

Kelly heeft mindflness en fysieke beweging samengevoegd tot een formule voor vrouwen om ‘less stress en more happiness’ te ervaren. Tijdens een burn-out ontdekte ze haar passie om vrouwen te bewegen richting zelfzorg-expert: mind, body & soul. Daarnaast heeft Kelly, samen met collega Verona de Waal, een nieuw en uniek Selfcare Running concept voor vrouwen gelanceerd: SlowRun®. Een combinatie van hardlopen, mindfulness, hormoon- en yin yoga, ademtechnieken, meditatie en gebalanceerde voeding. Zij helpen hiermee vrouwen om meer ontspannen en aandachtig te leven en bewegen. In ieders eigen unieke tempo. Met plezier.

“ Mindfulness, yoga en fysiek actief bewegen brengen balans in lichaam en geest. Behalve persoonlijke anekdotes, is het nu ook wetenschappelijk bewezen. Zes jaar geleden was ik een altijd piekerende perfectionist, had ik een extreem verantwoordelijkheidsgevoel en kon ik geen grenzen aangeven. Ik was mezelf continu aan het bewijzen. In mijn vrije tijd was het niet veel beter. Meer activiteiten dan ik tijd voor had, leuke en goede moeder zijn voor mijn beide kinderen en verre reizen maken. De agenda altijd vol en leek het nooit genoeg te zijn. Niet zo gek dus dat ik overspannen raakte en in een burn-out belandde. Mindfulness heeft mij beslist geholpen beter en uiteindelijk goed voor mijzelf te zorgen. Later kwamen hier hardlopen en yoga bij welke hebben bijgedragen aan een gezonde geest in een gezond lichaam te krijgen en behouden. Inmiddels heb ik de ideale combinatie van mindful leven, outdoor bewegen en gezond eten gevonden. Vanuit de verscheidene effectieve opleidingstechnieken die ik sindsdien eigen heb mogen maken, mijn levenservaringen (pieken én dalen) en het altijd bezig zijn met positieve zelfontwikkeling, is het mijn missie geworden dit te delen met anderen. Samen balans en conditie creëren in lichaam en geest met meer rust, energie en geluk als resultaat. Van Stress naar Happiness!”

Kelly Schockman, founder van Mindful and Happy – Mindfulness trainer, Ademcoach, Runningtherapeut en Yin Yoga docente RYT200 & initiatiefnemer van Spirit Running Nederland (klik hier om naar Spirit Running te gaan)


signature